Pages

Monday, May 3, 2010

Entry Luahan Rindu Cik Lynn



YES!! macam tak pecaya kan?
aku sendiri pun tak caya jugak.tak pernah terfikir pon nak buat post macam ni.
tapi entah bila mood rindu kat besties [ohh kami gelar the lesbo] plus rindu kat family jugak [of course lebih dr besties] juga kepala yang tek berapa nak normal dengan final ni memang mengundang nak buat kerja ni.
theeeeeeee.

Ok. since aku dah start mengarut pasal dorang aku ada poem nak letak [even tak best macam Shakespere pun who cares kan?] ;))



i love you like my own sissy. 
When you are sad,
I will dry your tears.
When you are scared,
I will comfort your fears.
When you are worried,
I will give you hope.
When you are confused,
I will help you cope.
And when you are lost,
And can't see the light.
I shall be your beacon
Shining ever so bright
This is my oath.
I pledge till the end.
Why you may ask?
Because your my friend. 

Okay aku tau memang kontot je poem tapi sakit jugak otak yang berkarat ni nak muntahkan ayat2 puitis tersebut. Btw poem ni aku dedicated to Puteri Nurdisha Azurin Ahmad. Grammar yang terabur tu abaikan je. HAHA! .Thanks cuz slalu ada time aku susah [time senang tak payah cakap memang kau selalu ada] and aku akan slalu ada untuk kau, percaya kat kau tak kira orang cakap apa cuz dorang tak kenal kau. Ohh ini hasil perahan otak berkarat punca tak tido 3 malam berturut-turut [bajet marathon tak tido boleh menang Olimpik]..


 
Ohh minah ni lah yang aku bebel dari tadi.HAHA. Sila la cuci mata. Saja ambik pic muka nomoi [jgn tanya apa maksud].


Sempat lagi nak selit gamba menggedik 2 tahun lepas.[dah berhabuk pun].
Ohh..sudah2.STOP membebel cik dora. Entry hari ni tak panjang. Banyak lagi kerja tak settle.
ahahh ;)

-SEKIAN-

6 comments:

  1. oh , bloger berjaya eh . terbaikkk . haha

    ReplyDelete
  2. hehe..
    org komen psl post.
    bukan psl blogger la.
    ngeee;0
    nt hakak follow

    ReplyDelete
  3. yg tu je hadik tahu , nak buat cam ne
    thanks hakaka .

    ReplyDelete
  4. ape la.
    hakak ade new post.
    komen sila.
    hihi
    ;)

    ReplyDelete
  5. hahaha . new post kat hadik eh

    ReplyDelete